Preview Mode Links will not work in preview mode

TP-PODDEN går ut på att roliga människor träffas och spelar "Trivial Pursuit". Konceptet är lika genialiskt som det är enkelt. Podden drivs av Björn "Grizzly" Carlsson i första hand med sporadisk hjälp från medgrundaren och barndomsvännen Kristofer Axelsson. Gästerna är komiker, humorprofiler, YouTubers, podcasters, artister och annat skönt folk som står redo med oväntad kunskap, dumma svar, en stor skopa trash talking och hjärtliga skratt.

Härligt att ni har hittat hit! Är ni nya lyssnare har ni fyra hela säsonger att sätta tänderna i och femte säsongen är på gång.

 

SUPPORTA OSS GÖR NI HÄR <3:
https://www.patreon.com/tppodden

Apr 29, 2022

Derby della Svezia, Stockholm vs Skåne in full effect. PST/Q aka Stockholms-Petter och Mächy försvarar huvudstadens heder men kan de stå pall för angreppet från den skånska myllan? Öris har kämpat med att sluta vara så jävla cool men frågan är om någon är coolare egentligen? PST känner sig vingklippt...


Apr 22, 2022

Ett av de absolut stökigaste och absolut roligaste avsnitten i poddens historia. Musse kastar smädeord omkring sig och jag blir kallad åsna, Julia blir kallad vidrig och Kirsty kommer in med en oförlåtlig attityd redan från start. Du vill absolut inte missa de här två timmarna. 

Bli patron till podden nu för...


Apr 15, 2022

Jonas kräver upprättelse efter misshandeln senast han var med men kommer han få det? Petter har nämligen toppat motståndarlaget och ringt in Hanna Dorsin som debuterar. Tempot var högt, skratten många och Jonas lyckas göra alla förbannade inom loppet av fem minuter.


Apr 8, 2022

Det är dags för nästa battlerap-profil att gnugga sina geniknölar! John "Shazaam" Landenfelt debuterar och vi ställs mot Dr Gatuslang själv, svensk hiphops egen konservator Pontus Gustavsson och Matt€ J från den kultförklarade och högt ansedda rapgruppen STHLM Inkasso. 

FÖR ATT LYSSNA PÅ HELA AVSNITTET...


Apr 1, 2022

Ännu ett avsnitt från Stockholm och så blir det även kommande veckor. Det vankades bubbel när hotellrummet invaderades av Carin, Clara och Sandra. Vi reder ut vilken kändis som släppte en parfym som luktar sperma och vem som släppte ett doftljus som luktar vagina.