Preview Mode Links will not work in preview mode

TP-PODDEN går ut på att roliga människor träffas och spelar "Trivial Pursuit". Konceptet är lika genialiskt som det är enkelt. Podden drivs av Björn "Grizzly" Carlsson i första hand med sporadisk hjälp från medgrundaren och barndomsvännen Kristofer Axelsson. Gästerna är komiker, humorprofiler, YouTubers, podcasters, artister och annat skönt folk som står redo med oväntad kunskap, dumma svar, en stor skopa trash talking och hjärtliga skratt.

Härligt att ni har hittat hit! Är ni nya lyssnare har ni fyra hela säsonger att sätta tänderna i och femte säsongen är på gång.

 

SUPPORTA OSS GÖR NI HÄR <3:
https://www.patreon.com/tppodden

Mar 27, 2020

Jag och Armann försöker plocka Armanns första vinst när vi ställs mot Tess och Issa från Psykakuten. Vi skändar de döda, reder ut vilken sångerska som är ensam om att kunna ta lika höga toner som delfiner och varför Natalie Portman bytt efternamn. 

Ta hand om er där ute och stanna inne och mys med en bra...


Mar 14, 2020

Veckans avsnitt bjuder på tre rutinerade rävar i sammanhanget! Elinor Svensson, Johannes Finnlaugsson och Elvira Lander gör alla storstilad comeback. Frågorna tvingar in oss i rasbiologins glömda värld och Elviras PK-radar blir fullständigt överhettad. Vi spekulerar kring människoraser och brittiska kolonier....


Mar 6, 2020

Sista stoppet på årets Stockholmsturné blev Bromma! Jag och Johan spelar tillsammans för att försöka göra processen kort med våra motståndare. Vi tar oss an Sarah Sjöströms personliga dietist Petter Bristav och Public Service fiende Nr 1 Aron Flam. Vi avhandlar gravida elefanter och varför tjocka personer...