Preview Mode Links will not work in preview mode

TP-PODDEN går ut på att roliga människor träffas och spelar "Trivial Pursuit". Konceptet är lika genialiskt som det är enkelt. Podden drivs av Björn "Grizzly" Carlsson i första hand med sporadisk hjälp från medgrundaren och barndomsvännen Kristofer Axelsson. Gästerna är komiker, humorprofiler, YouTubers, podcasters, artister och annat skönt folk som står redo med oväntad kunskap, dumma svar, en stor skopa trash talking och hjärtliga skratt.

Härligt att ni har hittat hit! Är ni nya lyssnare har ni fyra hela säsonger att sätta tänderna i och femte säsongen är på gång.

 

SUPPORTA OSS GÖR NI HÄR <3:
https://www.patreon.com/tppodden

Nov 26, 2021

Veckans avsnitt är inspelat live på Blå Båten i Malmö den 25/11 - 2021.

Charlotta Björck är tillbaka och tillsammans hade vi en fantastisk kväll i Harry Potters universum. Tack till alla som kom och välkomna till alla som tänker komma nästa gång!


Nov 19, 2021

Veckans avsnitt är en riktig specialare som lyssnaren Rasmus har ordnat som en överraskning för sin sambo Emelie. Dessutom är Angelica Cisalli tillbaka efter att ha gjort succé i TV-programmet Cyklopernas Land på SVT. Glöm inte att köpa biljetter till TP-Poddens första LIVESHOW den 25/11 som ni hittar...


Nov 12, 2021

I veckans avsnitt får vi finbesök av SVTs programchef Petter Bragée som debuterar vid sidan av Blå Båtens skeppare Valle Westesson. Dessutom är Män i Grupps egen Jakob Koc tillbaka och vi tampas i Trivial Pursuit Globetrotter där fokus ligger på Geografi. Vi diskuterar pekingmän, lyssnar på kongolesiska...


Nov 5, 2021

Humorlegenden Kryddan Peterson debuterar vid sidan av publikfavoriten Cornelius Löfmark och dessutom återvänder Theo Gustafsson. Vi reder ut vilken som är världens första dator, världens största fågel, världens första sångerska och som om inte det räckte får vi höra Kryddan gå in i barndom.