Preview Mode Links will not work in preview mode

TP-PODDEN går ut på att roliga människor träffas och spelar "Trivial Pursuit". Konceptet är lika genialiskt som det är enkelt. Podden drivs av Björn "Grizzly" Carlsson i första hand med sporadisk hjälp från medgrundaren och barndomsvännen Kristofer Axelsson. Gästerna är komiker, humorprofiler, YouTubers, podcasters, artister och annat skönt folk som står redo med oväntad kunskap, dumma svar, en stor skopa trash talking och hjärtliga skratt.

Härligt att ni har hittat hit! Är ni nya lyssnare har ni fyra hela säsonger att sätta tänderna i och femte säsongen är på gång.

 

SUPPORTA OSS GÖR NI HÄR <3:
https://www.patreon.com/tppodden

Mar 25, 2022

FÖR ATT LYSSNA PÅ HELA AVSNITTET BLIR DU PATREON TILL TP-PODDEN.

Henry, Ola och Isidor gör alla bejublad comeback när vi sitter med utsikt över LO-borgen och minns Isidors träff med Håkan Juholt på Emmabodafestivalen. Vi reder också ut vem i The Mamas som varit friidrottsstjärna och dessutom blir Ola så lack...


Mar 18, 2022

Tillbaka i Stockholm och hela Mange Makers är tillbaka för att ta revansch! Trots att hjärnorna i rummet inte opererade på full kapacitet tack vare den sena timmen lärde vi oss ändå förvånansvärt mycket om Robert Gustafssons penis och vilket världens minst kenyanska namn är.


Mar 4, 2022

Vi sitter i Nöjesteaterns bar och njuter av vårsolen när de rutinerade rävarna Cornelius, Krisse och Marcus återvänder. Det blir nyårstraditioner, våra mammors stjärntecken och givetvis ett antal tillfällen där mickar läggs på bordet i antingen eufori eller frustration.

För att lyssna på hela avsnittet...